Termeni si Conditii

 1. Acceptarea termenilor și condițiilor
  Prin utilizarea acestui website și a formularului de contact, acceptați și vă supuneți termenilor și condițiilor prezentate în continuare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest website.
 2. Utilizarea website-ului
  Website-ul este destinat utilizării generale și doar în scop informativ. Nu garantăm că informațiile furnizate pe acest website sunt complete, precise sau actualizate în mod constant.
 3. Proprietatea intelectuală
  Toate drepturile de autor și proprietate intelectuală asupra conținutului acestui website (texte, imagini, logo-uri, grafică etc.) aparțin proprietarului website-ului sau altor terțe părți licențiate și sunt protejate conform legilor de drept de autor și alte legi aplicabile.
 4. Utilizarea formularului de contact
  Formularul de contact este pus la dispoziție pentru a facilita comunicarea între utilizatori și proprietarul website-ului. Prin completarea și trimiterea formularului de contact, sunteți de acord ca informațiile furnizate să fie utilizate în scopul răspunsului la solicitarea dumneavoastră și în conformitate cu Politica de Confidențialitate.
 5. Confidențialitatea datelor
  Vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate pentru informații detaliate cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele personale în cadrul acestui website.
 6. Link-uri către alte website-uri
  Acest website poate conține link-uri către alte website-uri sau resurse externe care nu sunt controlate sau deținute de noi. Nu suntem responsabili pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile altor website-uri sau resurse externe și nu le susținem în niciun fel.
 7. Limitarea responsabilității
  Utilizarea acestui website se face pe propriul risc. Nu suntem responsabili pentru eventualele prejudicii, inclusiv, dar fără a se limita la, daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau consecințiale, rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest website.
 8. Modificări ale termenilor și condițiilor
  Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări. Utilizarea continuă a website-ului după modificări reprezintă acceptarea acestor modificări.
 9. Legislație aplicabilă și jurisdicție
  Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile în vigoare și vor fi interpretate în conformitate cu acestea. Orice litigiu ce poate rezulta din utilizarea acestui website va fi supus jurisdicției instanțelor competente.