Despre noi

Bine ați venit la DOYREC.RO – Centrul de Colectare a Deseurilor Reciclabile! Suntem o organizație dedicată protejării mediului și promovării unui viitor sustenabil. Într-o lume în care impactul asupra mediului este din ce în ce mai mare, ne angajăm să oferim soluții eficiente și ecologice pentru gestionarea deșeurilor.

Misiunea noastră este de a promova reciclarea ca o soluție durabilă pentru reducerea impactului asupra mediului. Prin colaborarea cu comunitatea locală, companii și instituții, ne străduim să educăm și să încurajăm oamenii să ia măsuri responsabile pentru protejarea planetei noastre.

La Centrul nostru, colectăm o gamă variată de materiale reciclabile, precum hârtie, carton, sticlă, plastic și metal. Utilizăm cele mai bune practici pentru a sorta și recicla aceste materiale, minimizând astfel impactul asupra mediului și contribuind la conservarea resurselor naturale.

Echipa noastră dedicată și bine instruită lucrează cu pasiune și devotament pentru a asigura că fiecare pas al procesului nostru de colectare și reciclare este realizat în mod responsabil. Ne străduim să menținem cele mai înalte standarde de calitate și să oferim servicii prompte și eficiente pentru clienții noștri.

Suntem mândri să facem parte dintr-o comunitate care apreciază importanța protejării mediului înconjurător și suntem recunoscători pentru sprijinul pe care-l primim în eforturile noastre de a construi un viitor sustenabil.

Alăturați-vă nouă în această călătorie de a proteja și îmbunătăți mediul nostru! Vă așteptăm cu brațele deschise și suntem bucuroși să vă ajutăm să contribuiți la un viitor mai verde.

Date companie

Nume: DOYREC SRL

CIF: RO47939297

Nr.Reg.Com.: J35/1398/2023